Autor: 021.rs

Novi Sad
26.05.2022.
14:54 > 20:37
Neočekivano toplo vreme za ovo doba godine i bezbroj radova na putevima i oko puteva učinili su da se ova radna nedelja vuče i sporije nego inače.
  • Tišina

    27.05.2022 09:18
    Buka tokom službe
    Da li je normalno da tokom službe u rimokatoličkoj crkvi u središtu grada, crkvi Imena Marijina, nije moguće u miru prisustvovati službi (sv. Misi) jer je buka uličnik svirača i različitih ozvučenja nesnosna. Da li je to normalno u drugim gradovima? Sa ulice dopiru svakodnevno razni "koncerti" od 18 do 18.30h. Da li je teško pola sata tokom svečanog čina slavljenja ispoštovati da se unutar crkve ne tresu vitraži (ukoliko je ozvučenje) ili da se iz obližnjeg kafića zvučnik bar toliko smanji da se muzika ne meša sa horskim pevanjem u crkvi. Baš je tužno.
  • Pera monter

    26.05.2022 22:55
    Javni red i mir ugrozen
    Ako imamo razna desavanja u gradu, to ne znaci da ceo grad ne spava zbog galame. Zasto komunalna policija tolerise ovako visok nivo buke koje proizvode abnormalna ozvucenja? Zasto saobracajna policija ne koristi vanredni tehnicki pregled za motore i automobile sa preglasnim izduvom. Radni ljudi nemaju odmora od nenormalne buke u gradu, jer oni koji to treba da obuzdaju nisu na radnom mestu a primaju platu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna